Endringshistorikk, dataene dine og hjelp med ett klikk
Under Innstillinger ser du hvem som endret hva og når (rengjøringsdatoer, bestillinger, blokkeringer, team …), og du kan laste ned alle dataene dine eller slette kontoen. Og fra menyen sender «Trenger du hjelp?» meldingen din til oss med et skjermbilde, uten at du trenger å forklare hvor du er.
Se det i Apartop →