Ændringshistorik, dine data og hjælp med ét klik
Under Indstillinger kan du se, hvem der ændrede hvad og hvornår (rengøringsdatoer, bookinger, blokeringer, team…), downloade alle dine data eller slette kontoen. Og fra menuen sender »Brug for hjælp?« os din besked med et skærmbillede, uden at du behøver forklare, hvor du er.
Se det i Apartop →